09/04/2022 09/04/2022 Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 9 Απριλίου 2022, στο Κοιμητήριο της πόλεως Άρτης, το κατ’ έτος τελούμενο Δημοτικό Μνημόσυνο, για την ανάπαυση των ψυχών όλων των κεκοιμημένων Δημοτών και των πεσόντων στους εθνικούς αγώνες αξιωματικών και οπλιτών, που τα οστά τους βρίσκονται ενταφιασμένα σε ανάλογο μνημείο του Κοιμητηρίου. Το μνημόσυνο ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης...
09 Απριλίου, 2022 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2022 - 16:46

Το Δημοτικό Μνημόσυνο στο Κοιμητήριο Άρτης

Διαδώστε:
Το Δημοτικό Μνημόσυνο στο Κοιμητήριο Άρτης

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 9 Απριλίου 2022, στο Κοιμητήριο της πόλεως Άρτης, το κατ’ έτος τελούμενο Δημοτικό Μνημόσυνο, για την ανάπαυση των ψυχών όλων των κεκοιμημένων Δημοτών και των πεσόντων στους εθνικούς αγώνες αξιωματικών και οπλιτών, που τα οστά τους βρίσκονται ενταφιασμένα σε ανάλογο μνημείο του Κοιμητηρίου.

Το μνημόσυνο ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών και Φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων