26/12/2021 26/12/2021 Ανήμερα τα Χριστούγεννα, Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άρτης, χοροστάτησε στον Όρθρο και λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Ο Σεπτός Ποιμενάρχης, στο πέρας της Θείας Λειτουργίας, ευχήθηκε «το Φως του νεογέννητου Χριστού, να διαλύσει την ανασφάλεια, που μας σκοτίζει». Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021, το απόγευμα, στον Ιερό...
26 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2021 - 14:39

«Το φως του Χριστού να διαλύσει την ανασφάλεια που μας σκοτίζει»

Διαδώστε:
«Το φως του Χριστού να διαλύσει την ανασφάλεια που μας σκοτίζει»

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άρτης, χοροστάτησε στον Όρθρο και λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης, στο πέρας της Θείας Λειτουργίας, ευχήθηκε «το Φως του νεογέννητου Χριστού, να διαλύσει την ανασφάλεια, που μας σκοτίζει».

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021, το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, στην Άρτα, ετελέσθη ο Μέγας Εσπερινός των Χριστουγέννων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Στο πέρας του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε «μαζί με τον Ιησού να γεννηθεί η ελπίδα στις ψυχές μας».

Νωρίτερα, την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος περιμένοντας τη Μεγάλη Ημέρα των Χριστουγέννων,  δέχθηκε επισκέψεις μαθητών, στο Επισκοπείο.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τα παιδιά και ευχήθηκε: “Να έχετε πρότυπο τον νεογέννητο Ιησού”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων