22/07/2019 22/07/2019 Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, το απόγευμα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, εκομίσθη Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ιατρού και ετελέσθη το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Ακολούθησε Θείο Κήρυγμα «Περί Μετανοίας», υπό του Πανοσιολογιωτάτου π. Δωροθέου Αγιοσυμεωνίτη. Ο π. Δωρόθεος,...
22 Ιουλίου, 2019 - 10:22

Το Ιερό λείψανο του Αγ. Λουκά του Ιατρού προσκύνησαν οι Αρτινοί

Διαδώστε:
Το Ιερό λείψανο του Αγ. Λουκά του Ιατρού προσκύνησαν οι Αρτινοί

Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, το απόγευμα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, εκομίσθη Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ιατρού και ετελέσθη το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ακολούθησε Θείο Κήρυγμα «Περί Μετανοίας», υπό του Πανοσιολογιωτάτου π. Δωροθέου Αγιοσυμεωνίτη.

Ο π. Δωρόθεος, μαζί με τον π. Συμεών εξεπροσώπησαν τον Καθηγούμενο της Συνοδικής Ιεράς Μονής Οσίου Συμεών Καλάμου Αττικής, Γέροντα Χριστόδουλο και με πρόσκληση και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, θα εξομολογούν, εν όψει του Δεκαπενταυγούστου, τους επιθυμούντας πιστούς, από την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 έως και την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019, πρωΐ και απόγευμα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων