05/08/2019 05/08/2019 Την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ετέλεσε τα Θυρανοίξια Παρεκκλησίου, ευρισκομένου στην περιοχή Κούνιες, της Ενορίας Ράμιας Άρτης, αφιερωμένου στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος. Μετά το πέρας των Θυρανοιξίων, εψάλη Παράκληση προς την Θεοτόκο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, ετόνισε την ανάγκη...
05 Αυγούστου, 2019 - 13:53

To παρεκκλήσι της Μεταμόρφωσης στις Κούνιες

Διαδώστε:
To παρεκκλήσι της Μεταμόρφωσης στις Κούνιες

Την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ετέλεσε τα Θυρανοίξια Παρεκκλησίου, ευρισκομένου στην περιοχή Κούνιες, της Ενορίας Ράμιας Άρτης, αφιερωμένου στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος.

Μετά το πέρας των Θυρανοιξίων, εψάλη Παράκληση προς την Θεοτόκο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, ετόνισε την ανάγκη μετοχής στο Σώμα του Ιησού Χριστού, προκειμένου να ζήσουμε αληθινά. Αυτό το Σώμα είναι η Εκκλησία. Σκοπός του χειροποιήτου Ναού είναι, να καταστούμε αχειροποίητοι Ναοί του Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων