03/05/2019 03/05/2019 Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 3 Μαΐου 2019, το πρωΐ, ετελέσθη, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, η καθιερωμένη Δοξολογία επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στο ΚΕΝ Άρτας (Στρατόπεδο Βέρση). Παρέστησαν εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών και Φορέων. Ανεγνώσθη η διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ, ενώ ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Άρτας, κατέθεσε...
03 Μαΐου, 2019 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2019 - 14:28

Τον Προστάτη του τίμησε το ΚΕΝ Άρτας

Διαδώστε:
Τον Προστάτη του τίμησε το ΚΕΝ Άρτας

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 3 Μαΐου 2019, το πρωΐ, ετελέσθη, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, η καθιερωμένη Δοξολογία επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στο ΚΕΝ Άρτας (Στρατόπεδο Βέρση). Παρέστησαν εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών και Φορέων. Ανεγνώσθη η διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ, ενώ ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Άρτας, κατέθεσε στεφάνι στο εντός του Στρατοπέδου ευρισκόμενο, Μνημείο Πεσόντων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων