24/09/2023 24/09/2023 Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, το πρωΐ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, ετελέσθη Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου και συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και Άρτης κ. Καλλινίκου. Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας,...
24 Σεπτεμβρίου, 2023 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2023 - 18:28

Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Μητρόπολη Άρτης

Διαδώστε:
Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Μητρόπολη Άρτης

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, το πρωΐ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, ετελέσθη Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου και συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και Άρτης κ. Καλλινίκου.

Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας, ετελέσθη το τριετές μνημόσυνο των αειμνήστων Χρήστου και Λαμπρινής Τρομπούκη, γονέων του Άρχοντος Ακτουαρίου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, Εντιμολογιωτάτου κ. Κωνσταντίνου Τρομπούκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων