29/03/2024 29/03/2024 Στον ενοριακό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, της πόλεως Άρτης, τέλεσε την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος το απόγευμα της Παρασκευής 29 Μαρτίου 2024. Τα Ιερά Αναλόγια, πλαισίωσαν, μαζί με τους Ιεροψάλτες της ενορίας, μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας και της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης....
29 Μαρτίου, 2024 - 21:53
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024 - 21:50

Β’ Στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Άρτης

Διαδώστε:
Β’ Στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Άρτης

Στον ενοριακό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, της πόλεως Άρτης, τέλεσε την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος το απόγευμα της Παρασκευής 29 Μαρτίου 2024.

Τα Ιερά Αναλόγια, πλαισίωσαν, μαζί με τους Ιεροψάλτες της ενορίας, μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας και της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «με την τροφή επιβιώνουμε, με την Θεία Κοινωνία ζούμε αιώνια».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων