18/08/2019 18/08/2019 Την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019, το πρωΐ, στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Θεοδωριάνων Άρτης, ελειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Νικολάου, ο οποίος ετόνισε, ότι ο Θεός βοηθάει, μόνον εφόσον ο άνθρωπος πιστεύει. Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης...
18 Αυγούστου, 2019 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2019 - 15:39

Χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου στα Θεοδώριανα Άρτης

Διαδώστε:
Χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου στα Θεοδώριανα Άρτης

Την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019, το πρωΐ, στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Θεοδωριάνων Άρτης, ελειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Νικολάου, ο οποίος ετόνισε, ότι ο Θεός βοηθάει, μόνον εφόσον ο άνθρωπος πιστεύει.

Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος χειροθέτησε Πρωτοπρεσβύτερο τον Αιδεσιμολογιώτατο π. Παναγιώτη Τσινέλο, Εφημέριο της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Θεοδωριάνων Άρτης, ο οποίος τυγχάνει πτυχιούχος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς Ιωαννίνων, καθώς και του Ιστορικού – Αρχαιολογικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων