23/09/2023 23/09/2023 Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, το πρωΐ, η Ενορία Αγίου Γεωργίου Κομποτίου Άρτης, υποδέχθηκε για ολιγοήμερο προσκύνημα, την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Ροβέλιστας, από το ομώνυμο Μοναστήρι της Μητροπόλεως Άρτης, όπου φυλάσσεται. Στην υποδοχή παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Η θαυματουργή εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, της “Κυράς της ορεινής Άρτας“, όπως την...
23 Σεπτεμβρίου, 2023 - 17:22
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2023 - 17:02

Υποδοχή της Παναγίας της Ροβέλιστας στο Κομπότι Άρτης

Διαδώστε:
Υποδοχή της Παναγίας της Ροβέλιστας στο Κομπότι Άρτης

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, το πρωΐ, η Ενορία Αγίου Γεωργίου Κομποτίου Άρτης, υποδέχθηκε για ολιγοήμερο προσκύνημα, την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Ροβέλιστας, από το ομώνυμο Μοναστήρι της Μητροπόλεως Άρτης, όπου φυλάσσεται.

Στην υποδοχή παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Η θαυματουργή εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, της “Κυράς της ορεινής Άρτας“, όπως την αποκαλεί ο λαός, θα παραμείνει προς προσκύνηση στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κομποτίου για λίγες ημέρες, οπότε θα επιστρέψει στην Ιερά Μονή Παναγίας της Ροβελίστης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων