14/03/2021 14/03/2021 Την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, το απόγευμα, στον βυζαντινό Ιερό Ναό της Αγίας Θεοδώρας Άρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Α΄ Κατανυκτικό Εσπερινό. Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, ο οποίος ετόνισε, ότι ζει αληθινά, μόνον, όποιος αγωνίζεται πνευματικά. Ο...
14 Μαρτίου, 2021 - 22:54

«Ζει αληθινά, μόνον, όποιος αγωνίζεται πνευματικά»

Διαδώστε:
«Ζει αληθινά, μόνον, όποιος αγωνίζεται πνευματικά»

Την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, το απόγευμα, στον βυζαντινό Ιερό Ναό της Αγίας Θεοδώρας Άρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Α΄ Κατανυκτικό Εσπερινό.

Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, ο οποίος ετόνισε, ότι ζει αληθινά, μόνον, όποιος αγωνίζεται πνευματικά.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης ευχήθηκε δύναμη στα πνευματικά αθλήματα της αρχομένης Αγίας Τεσσαρακοστής και να αξιωθούμε (οι πιστοί), να προσκυνήσουμε το Πάθος αλλά και την Ανάσταση του Θεανθρώπου Ιησού, η οποία είθε, να σημάνει και την δική μας ανάσταση, τόσο από τα πνευματικά πάθη της αμαρτίας, όσο και από τα δεινά της πανδημίας, η οποία μαστίζει την ανθρωπότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων