18/10/2018 18/10/2018 Συνεχίζεται και φέτος η λειτουργία της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο και στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου. Με σκοπό τη στήριξη και την ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας . Η πρώτη συνάντηση στην πόλη του Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 6:30’ το απόγευμα, στην αίθουσα...
18 Οκτωβρίου, 2018 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2018 - 17:51

Έναρξη της Σχολής Γονέων της Ι.Μ Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο

Διαδώστε:
Έναρξη της Σχολής Γονέων της Ι.Μ Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο

Συνεχίζεται και φέτος η λειτουργία της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο και στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου. Με σκοπό τη στήριξη και την ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας .

Η πρώτη συνάντηση στην πόλη του Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 6:30’ το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας.

Μετά την ακολουθία του αγιασμού που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς. Στη συνέχεια ο διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Θεοφάνης Μαλκίδης θα αναπτύξει το θέμα: «Τα ΟΧΙ του Ελληνισμού (Μνήμες Ελληνικής Αντίστασης και Αγώνα)».

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων