31/10/2018 31/10/2018     Η έναρξη της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ι. Μ. Μεσολογγίου θα πραγματοποιηθεί   με την ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη της νέας χρονιάς, που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως. Ομιλητής στην πρώτη...
31 Οκτωβρίου, 2018 - 15:42

Αρχίζει η Σχολή Γονέων στο Μεσολόγγι

Διαδώστε:
Αρχίζει η Σχολή Γονέων στο Μεσολόγγι

 

 

Η έναρξη της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ι. Μ. Μεσολογγίου θα πραγματοποιηθεί   με την ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη της νέας χρονιάς, που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ομιλητής στην πρώτη συνάντηση θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Ο όσιος Ιάκωβος Τσαλίκης, τα παιδιά και η οικογένεια».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων