22/11/2018 22/11/2018 Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχή Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30’, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τρικούπειου Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του μυθιστορήματος του σπηλαιολόγου – ερευνητή και συγγραφέα κ. Ιωάννη Ζαβιτσανάκη. Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Ετεροτοπία». Για το περιεχόμενό του θα μιλήσουν...
22 Νοεμβρίου, 2018 - 13:28

Ετεροτοπία: Στα έγκατα της Γης

Διαδώστε:
Ετεροτοπία: Στα έγκατα της Γης

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχή Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30’, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τρικούπειου Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του μυθιστορήματος του σπηλαιολόγου – ερευνητή και συγγραφέα κ. Ιωάννη Ζαβιτσανάκη.
Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Ετεροτοπία».
Για το περιεχόμενό του θα μιλήσουν ο αιδεσ/τατος πρωτοπρεσβύτερος π. Ανδρέας Καππές και ο παιδαγωγός και συγγραφέας κ. Διονύσιος Μπερερής.
: Στα ε΄γκατα της ΓηςΤην παρουσίαση θα συντονίσει ο εκπαιδευτικός κ. Νικόλαος Σταμάτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων