06/12/2018 06/12/2018 Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 με μεγάλη συμμετοχή πιστών εορτάστηκε ο Άγιος Νικόλαος στο ομώνυμο Ναό της Ανάληψης  Τριχωνίδας. Ο Πατέρας Γεώργιος Τσοπανάς δίδαξε ήθος και αξιοπρέπεια με τον λόγο του αναλύοντας την ιστορία του Αγίου Νικολάου αλλά και του Ναού της Αναλήψεως. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ» και γυναίκες του...
06 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:01

Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου Αναλήψεως Τριχωνίδας

Διαδώστε:
Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου Αναλήψεως Τριχωνίδας

Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 με μεγάλη συμμετοχή πιστών εορτάστηκε ο Άγιος Νικόλαος στο ομώνυμο Ναό της Ανάληψης  Τριχωνίδας.

Ο Πατέρας Γεώργιος Τσοπανάς δίδαξε ήθος και αξιοπρέπεια με τον λόγο του αναλύοντας την ιστορία του Αγίου Νικολάου αλλά και του Ναού της Αναλήψεως.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ» και γυναίκες του χωριού πρόσφεραν σε όλους τους επισκέπτες τοπικά γλυκίσματα και όλα ήταν πολύ όμορφα σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων