18/08/2019 18/08/2019 Το έκτο στη σειρά Αντάμωμα, διοργάνωσε η Ομάδα Πρωτοβουλίας των Βαλμαδιωτών της Αθήνας στο πανέμορφο χωριό της Βαλμάδας Βάλτου, το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019. Η προσέλευση του κόσμου ήταν για μια ακόμη φορά πολύ μεγάλη! Η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου γέμισε νωρίς από Βαλμαδιώτες από Μενίδι, Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και από...
18 Αυγούστου, 2019 - 20:33
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2019 - 20:37

6ο Αντάμωμα Βαλμαδιωτών: Θεία Λειτουργία

Διαδώστε:
6ο Αντάμωμα Βαλμαδιωτών: Θεία Λειτουργία

Το έκτο στη σειρά Αντάμωμα, διοργάνωσε η Ομάδα Πρωτοβουλίας των Βαλμαδιωτών της Αθήνας στο πανέμορφο χωριό της Βαλμάδας Βάλτου, το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν για μια ακόμη φορά πολύ μεγάλη!

Η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου γέμισε νωρίς από Βαλμαδιώτες από Μενίδι, Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και από φίλους του χωριού από Μενίδι, Αθήνα, Αγρίνιο, καθώς και από τα γειτονικά χωριά Θεριακήσι, Φλωριάδα (Χρυσοπηγή, Λιάσκοβο, Παλαιά Φλωριάδα) και Δρομίστα.

Το 6ο αντάμωμα ξεκίνησε με θεία λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας. Ιδιαίτερη τιμή για το χωριό είναι ότι, όπως και στο πρώτο Αντάμωμα, πριν από πέντε χρόνια, στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ.κ. Κοσμάς.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ΒΑΛΜΑΔΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων