31/12/2023 31/12/2023 Αφιερωματική εκδήλωση προς τιμήν του μακαριστού Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 5:30 μ.μ. το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο, δίπλα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Κεφαλοβρύσου Αιτωλικού. Η εκδήλωση που πραγματοποιείται με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου θα περιλαμβάνει:...
31 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2023 - 16:26

Αφιερωματική Εκδήλωση στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού για τον μακαριστό Αιτωλίας κυρό Κοσμά

Διαδώστε:
Αφιερωματική Εκδήλωση στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού για τον μακαριστό Αιτωλίας κυρό Κοσμά

Αφιερωματική εκδήλωση προς τιμήν του μακαριστού Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 5:30 μ.μ. το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο, δίπλα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Κεφαλοβρύσου Αιτωλικού.

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου θα περιλαμβάνει:

  • ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο με τίτλο: «Ο μακαριστός Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρός Κοσμάς ως άκακος και πιστός ποιμήν»,
  • επίκαιρους Εκκλησιαστικούς Ύμνους από τους μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και
  • παρουσίαση βιβλίου και προβολή ταινίας (video).

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων