13/09/2023 13/09/2023 Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» επισκέφθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Προέδρου του Εργαστηρίου κ. Διονυσίας Σαμαντά, για να τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς και να ευλογήσει τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευομένους...
13 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2023 - 10:44

Αγιασμός νέας εκπαιδευτικής χρονιάς στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι

Διαδώστε:
Αγιασμός νέας εκπαιδευτικής χρονιάς  στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» επισκέφθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Προέδρου του Εργαστηρίου κ. Διονυσίας Σαμαντά, για να τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς και να ευλογήσει τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευομένους νέους και νέες.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη στο Εργαστήρι «το οποίο ήδη έχει καταγράψει μία λαμπρή ιστορία στην περιοχή και η φήμη του έχει εξέλθει από τα όρια της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου και έχει επεκταθεί σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο».

Υπογράμμισε ότι στη δομή αυτή επιτελείται ένα σπουδαίο έργο που προσφέρει την δυνατότητα και την ευκαιρία στην απασχόληση, στην εκπαίδευση και στην αξιοπρεπή διαβίωση των παιδιών αυτών με τις ιδιαίτερες ανάγκες. Ευχαρίστησε και συνεχάρη την Διευθύντρια, το εκπαιδευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό για την πολύτιμη εργασία τους και το περίσσευμα της αγάπης που προσφέρουν στα παιδιά αυτά και υποσχέθηκε ότι η Ιερά Μητρόπολη θα παραμένει βοηθός και αρωγός στην εύρυθμη λειτουργία του Εργαστηρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων