06/01/2022 06/01/2022 Για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού, τελέστηκε σήμερα το πρωί ο Αγιασμός των Υδάτων στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας. Είναι αξιοσημείωτο ότι την τελευταία φορά που έγινε ο Αγιασμός ήταν το 2020. Τα παιδιά Ανδρέας, Χρήστος και Στυλιανός – Ραφαήλ Καραγεώργος βούτηξαν στα κρύα νερά του Αμβρακικού και έπιασαν τον Τίμιο και Ζωοποιού...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 12:21

Αγιασμός Υδάτων στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας

Διαδώστε:
Αγιασμός Υδάτων στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας

Για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού, τελέστηκε σήμερα το πρωί ο Αγιασμός των Υδάτων στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας. Είναι αξιοσημείωτο ότι την τελευταία φορά που έγινε ο Αγιασμός ήταν το 2020.

Τα παιδιά Ανδρέας, Χρήστος και Στυλιανός – Ραφαήλ Καραγεώργος βούτηξαν στα κρύα νερά του Αμβρακικού και έπιασαν τον Τίμιο και Ζωοποιού Σταυρό που έριξε ο π. Γρηγόριος Μπαλής, εφημέριος του Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου Μενιδίου.

Πρόκειται μάλιστα για τα ίδια παιδιά που βούτηξαν και την τελευταία φορά που έγινε ο Αγιασμός το 2020, φορώντας τα σκουφάκια της Δόξας Άρτας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων