11/03/2021 11/03/2021 Για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, για τη νηστεία, την προσευχή και την συγχώρεση θα μιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς στο ψηφιακό αρχονταρίκι, που διοργανώνει η Πεμπτουσία. Σήμερα Πέμπτη 11 Μαρτίου και ώρα 19:30 -21:30 ο Σεβασμιώτατος θα δώσει την ευκαιρία στους πιστούς, μετά την ομιλία του, να του θέσουν ερωτήματα...
11 Μαρτίου, 2021 - 9:27
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2021 - 10:25

Αρχονταρίκι για την Τεσσαρακοστή με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας

Διαδώστε:
Αρχονταρίκι για την Τεσσαρακοστή με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας

Για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, για τη νηστεία, την προσευχή και την συγχώρεση θα μιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς στο ψηφιακό αρχονταρίκι, που διοργανώνει η Πεμπτουσία.

Σήμερα Πέμπτη 11 Μαρτίου και ώρα 19:30 -21:30 ο Σεβασμιώτατος θα δώσει την ευκαιρία στους πιστούς, μετά την ομιλία του, να του θέσουν ερωτήματα για την καλύτερη και καρποφόρα πνευματική περίοδο που θα διανύσουμε ως και το Πάσχα.

Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ:

https://zoom.us/meeting/register/tJwpfuuhrT0rGtRiogsUXawCQA5657Gv6nB8

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στείλτε μήνυμα στο [email protected].

Διαβάστε ακόμα: «Κάτσε Εσύ στην άκρη μέχρι να περάσει η πανδημία!»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων