12/04/2020 12/04/2020 Κεκλεισμένων των θυρών, τελέστηκε σήμερα, η Δοξολογία για την 194η Επέτειο της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου. Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Μεσολόγγι τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, αναφερόμενος σε αυτά που βιώνουμε το...
12 Απριλίου, 2020 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2020 - 14:49

“Ας μιμηθούμε στη πίστη τους προμάχους της Εξόδου του Μεσολογγίου”

Διαδώστε:
“Ας μιμηθούμε στη πίστη τους προμάχους της Εξόδου του Μεσολογγίου”

Κεκλεισμένων των θυρών, τελέστηκε σήμερα, η Δοξολογία για την 194η Επέτειο της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Μεσολόγγι τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, αναφερόμενος σε αυτά που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα από την πανδημία του κορωνοϊου, τόνισε μεταξύ άλλων:

“Ας μιμηθούμε τους προμάχους της Εξόδου του Μεσολογγίου για στη πίστη που είχαν. Ποτέ μας δεν θέλαμε μια δοκιμασία σαν αυτή που περνάμε. Να ζητήσουμε το έλεος του Θεού ώστε να το ξεπεράσουμε και αυτό”.

Δείτε το κήρυγμά του:   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων