08/09/2020 08/09/2020 Έως την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, που λειτουργούν στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου και στην πόλη του Αγρινίου. Πιο συγκεκριμένα: Στο Μεσολόγγι, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ» στεγάζεται στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, στη διεύθυνση Γ. Χονδρού και...
08 Σεπτεμβρίου, 2020 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2020 - 13:32

Εγγραφές στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Εγγραφές στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Έως την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, που λειτουργούν στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου και στην πόλη του Αγρινίου.
Πιο συγκεκριμένα:

Στο Μεσολόγγι, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ» στεγάζεται στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, στη διεύθυνση Γ. Χονδρού και Κανατά.
Λειτουργούν τμήματα βυζαντινής μουσικής και παραδοσιακών μουσικών οργάνων: κανονάκι, βιολί, ούτι, τουμπελέκι, λαϊκή κιθάρα, κλαρίνο και πιάνο.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Φάρος Ορθοδοξίας» στην Πλατεία Κέννεντυ (Τηλέφωνο επικοινωνίας 26310 26549).

Στο Αγρίνιο, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «ΔΑΥΙΔ Ο ΨΑΛΜΩΔΟΣ» στεγάζεται στην οδό Αγίας Τριάδος 2.
Λειτουργούν τμήματα βυζαντινής μουσικής, παραδοσιακής μουσικής και παραδοσιακών μουσικών οργάνων: κρητική και πολίτικη λύρα, κρητικό και πολίτικο λαούτο, βιολί, παραδοσιακά κρουστά, κανονάκι, κλαρίνο και έγχορδα – πνευστά (λαούτο, νέϊ, καβάλ, ούτι, ταμπουράς, ποντιακή λύρα).
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στη διεύθυνση της Σχολής, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 18:00’ – 19:00’ (Τηλ. επικοινωνίας 26410 31083).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων