19/02/2021 19/02/2021 Ενημερωτικό δελτίο Τύπου, στο οποίο πληροφορεί για τις ενέργειες στις οποίες προέβη όταν ήλθαν εις γνώσιν της δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο για παρενόχληση από ιερέα στην Αιτωλοακαρνανία, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας σήμερα. Ειδικότερα, η Μητρόπολη αναφέρει ότι θα ήθελε να μάθει τα στοιχεία του ιερέα -εφόσον αυτά υπάρχουν- και να επικοινωνήσουν όσοι...
19 Φεβρουαρίου, 2021 - 20:26

Ενέργειες για δημοσιεύματα που έγραφαν για «παρενόχληση από ιερέα»

Διαδώστε:
Ενέργειες για δημοσιεύματα που έγραφαν για «παρενόχληση από ιερέα»

Ενημερωτικό δελτίο Τύπου, στο οποίο πληροφορεί για τις ενέργειες στις οποίες προέβη όταν ήλθαν εις γνώσιν της δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο για παρενόχληση από ιερέα στην Αιτωλοακαρνανία, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας σήμερα.

Ειδικότερα, η Μητρόπολη αναφέρει ότι θα ήθελε να μάθει τα στοιχεία του ιερέα -εφόσον αυτά υπάρχουν- και να επικοινωνήσουν όσοι επιθυμούν για περαιτέρω πληροφορίες.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Κατόπιν των δημοσιευμάτων, σε τοπικές και μη ιστοσελίδες, όπου γίνεται αναφορά για «…παρενόχληση από ιερέα στην Αιτωλοακαρνανία», ή πως «ο άνδρας αυτός παραμένει ενεργός ιερέας στην Αιτωλοακαρνανία», και επειδή επ’ αυτού γίνεται άστοχος σχολιασμός άνευ στοιχείων και ονομάτων, η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας ενημερώνει ότι προέβη άμεσα σε συγκεκριμένες ενέργειες ζητώντας α) να γνωστοποιηθούν αρμοδίως όποια στοιχεία υπάρχουν, και β) να επέλθει η σχετική επικοινωνία εκείνων που το επιθυμούν με τους υπευθύνους της Ιεράς Μητροπόλεως.

Οι ενέργειες αυτές έγιναν άμεσα και κατ’ εντολήν του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, έχοντας ως σκοπό να εξακριβωθεί αν, όσα είδαν το φως της δημοσιότητος, αφορούν Κληρικό της Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ώστε στη συνέχεια με ακριβή πλέον στοιχεία οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στην απαραίτητη διαδικασία για την οδό της δικαιοσύνης.
Μέχρι σήμερα, πέραν των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων, καμία άλλη γνωστοποίηση δεν υπήρξε προς την Ιερά Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων