21/07/2023 21/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός δέχθηκε την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «ο Λιάρος». Ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Βλαχόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας για τις δράσεις του...
21 Ιουλίου, 2023 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2023 - 13:37

Επίσκεψη Ομίλου Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού στον Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνό

Διαδώστε:
Επίσκεψη Ομίλου Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού στον Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνό

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός δέχθηκε την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «ο Λιάρος».

Ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Βλαχόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας για τις δράσεις του Ομίλου και το όλο έργο που επιτελούν στην διάσωση, την καταγραφή, την προβολή των παραδοσιακών στολών και του παραδοσιακού οπλισμού.

Επίσης, ενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο για την ανάγκη συντήρησης, αναστήλωσης και ανάδειξης του Ναού της Αγίας Τριάδος που βρίσκεται στο νησάκι της Κλείσοβας, ενώ συζητήθηκε η δυνατότητα για την περαιτέρω συνεργασία και την πραγματοποίηση κοινών δράσεων με την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων