12/12/2023 12/12/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας διοργανώνει επταήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 έως το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024. Το πρόγραμμα του προσκυνήματος στην Βασιλίδα των Πόλεων θα περιλαμβάνει επίσκεψη στο μεγαλούργημα όλων των εποχών, τον Ναό της Αγίας Σοφίας και στο Οικουμενικό μας Πατριαρχείο. Προσκύνημα στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό...
12 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2023 - 11:13

Επταήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην Κωνσταντινούπολη

Διαδώστε:
Επταήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην Κωνσταντινούπολη

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας διοργανώνει επταήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 έως το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024.

Το πρόγραμμα του προσκυνήματος στην Βασιλίδα των Πόλεων θα περιλαμβάνει επίσκεψη στο μεγαλούργημα όλων των εποχών, τον Ναό της Αγίας Σοφίας και στο Οικουμενικό μας Πατριαρχείο. Προσκύνημα στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Μπαλουκλή, στην Παναγία των Βλαχερνών. Επισκέψεις στα Πριγκηπόνησα, στον λόφο της ελπίδος, τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, τον Άγιο Γεώργιο του Κουδουνά και τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου. Επίσης επίσκεψη και περιήγηση στην Σηλυβρία, την γενέτειρα του Αγίου Νεκταρίου.

Κατά την επιστροφή θα πραγματοποιηθεί διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη και επισκέψεις στην Ιερά Μονή Παναγίας του Έβρου, την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Σουρωτής, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παϊσίου και τον επιβλητικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν:

  1. Στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου με το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Φάρος Ορθοδοξίας», στο τηλέφωνο: 26310 26549.
  2. Στο Αγρίνιο, με τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στα τηλέφωνα: 26410 58458 και 6906 022 255.

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής:

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων