25/11/2022 25/11/2022 Έρανo Αγάπης ξεκινά σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και θα διαρκέσει έως την 20η Δεκεμβρίου. Εθελόντριες και εθελοντές συνεργάτες των Ενοριακών Φιλόπτωχων Ταμείων εφοδιασμένοι με αριθμημένα και θεωρημένα κουπόνια του Εράνου θα επισκεφθούν τις οικίες και τα καταστήματα προσκαλώντας και παρακαλώντας όσους επιθυμούν να στηρίξουν το κοινωνικό και φιλανθρωπικό...
25 Νοεμβρίου, 2022 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2022 - 12:06

Έρανος Αγάπης Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Έρανος Αγάπης Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Έρανo Αγάπης ξεκινά σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και θα διαρκέσει έως την 20η Δεκεμβρίου. Εθελόντριες και εθελοντές συνεργάτες των Ενοριακών Φιλόπτωχων Ταμείων εφοδιασμένοι με αριθμημένα και θεωρημένα κουπόνια του Εράνου θα επισκεφθούν τις οικίες και τα καταστήματα προσκαλώντας και παρακαλώντας όσους επιθυμούν να στηρίξουν το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης την περίοδο των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

Στην ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας αναφέρει πως “τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε και με τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, η ανταπόκρισή στο προσκλητήριο αυτό της τοπικής Εκκλησίας θα αποδείξει ότι η χριστιανική αγάπη και η αλληλεγγύη είναι οι μόνες λύσεις στην κρίση και τα αδιέξοδα της εποχής μας“.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων