12/12/2019 12/12/2019 Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι το προσεχές Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30’, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Σχολής Γονέων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αντιπεριφέρειας Αιτωλοακαρνανίας. Θα μιλήσει ο εντιμώτατος κ. Δήμος Θανάσουλας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Η ελληνική οικογένεια στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης». Η...
12 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2019 - 19:36

«Η ελληνική οικογένεια στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης»

Διαδώστε:
«Η ελληνική οικογένεια στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης»

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι το προσεχές Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30’, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Σχολής Γονέων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αντιπεριφέρειας Αιτωλοακαρνανίας.

Θα μιλήσει ο εντιμώτατος κ. Δήμος Θανάσουλας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Η ελληνική οικογένεια στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το παράρτημα Μεσολογγίου της Ενωμένης Ρωμηοσύνης.

Ο κ. Δήμος Θανάσουλας είναι δικηγόρος, έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Ζει και εργάζεται στα Τρίκαλα. Είναι υπεύθυνος του Παρατηρητηρίου της Ενωμένης Ρωμηοσύνης. Υπήρξε πληρεξούσιος δικηγόρος και μέλος των νομικών ομάδων που χειρίστηκαν τις υποθέσεις για το Μάθημα των Θρησκευτικών και τις Ηλεκτρονικές Ταυτότητες στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων