28/07/2023 28/07/2023 Μια ακόμα προσπάθεια στήριξης ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων που ανήκουν στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας άρχισε να υλοποιείται από την 26η Ιουλίου 2023. Με την πρωτοβουλία του Μητροπολιτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας  κ. Δαμασκηνού και την ανταπόκριση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ–ΕΝΩΣΙΣ, με έδρα τον Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί η...
28 Ιουλίου, 2023 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2023 - 14:42

Η Ι.Μ Αιτωλίας και Ακαρνανίας στηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Διαδώστε:
Η Ι.Μ Αιτωλίας και Ακαρνανίας στηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Μια ακόμα προσπάθεια στήριξης ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων που ανήκουν στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας άρχισε να υλοποιείται από την 26η Ιουλίου 2023.

Με την πρωτοβουλία του Μητροπολιτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας  κ. Δαμασκηνού και την ανταπόκριση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ–ΕΝΩΣΙΣ, με έδρα τον Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία υλική συνδρομή προς εμπερίστατους συνανθρώπους μας για τους επόμενους μήνες. Μέσω των Ενοριών της τοπικής  Εκκλησίας συμμετέχουν στο πρόγραμμα 61 μονογονεϊκές οικογένειες και οικογένειες με ανήλικα τέκνα, άτομα με αναπηρία και μοναχικά άτομα άνω των 65 ετών.

Οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν μηνιαίως ένα πακέτο με 23 είδη τυποποιημένων τροφίμων και προσωπικής υγιεινής, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.
Η πρώτη παράδοση των δεμάτων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023 στον εντεταλμένο κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως, π. Απόστολο Μπλέτσα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Καινουρίου, ώστε στην συνέχεια να διανεμηθούν στους δικαιούχους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την ερίτιμη κ. Μαρία Φαγογένη, Υπεύθυνη της Εταιρείας, καθώς και σε όλα τα Μέλη της Εταιρείας Ελληνικού Εφοπλισμού για την θετική ανταπόκριση στην προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας να στηρίζει και να συνδράμει με κάθε τρόπο τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων