09/02/2023 09/02/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας συμμετέχουσα στην γενικότερη προετοιμασία για τον εορτασμό της επετείου των διακοσίων (200) ετών από την ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου προγραμματίζει σειρά εκδηλώσεων. Για τον σκοπό αυτό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός όρισε Οργανωτική Επιτροπή με Πρόεδρο τον Πρωτοπρεσβύτερο Ανδρέα Καππέ και Μέλη τους αξιοτίμους: κ. Βασίλειο...
09 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2023 - 12:46

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών από την Έξοδο του Μεσολογγίου

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών από την Έξοδο του Μεσολογγίου

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας συμμετέχουσα στην γενικότερη προετοιμασία για τον εορτασμό της επετείου των διακοσίων (200) ετών από την ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου προγραμματίζει σειρά εκδηλώσεων.

Για τον σκοπό αυτό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός όρισε Οργανωτική Επιτροπή με Πρόεδρο τον Πρωτοπρεσβύτερο Ανδρέα Καππέ και Μέλη τους αξιοτίμους: κ. Βασίλειο Πλαστήρα Φιλόλογο, κ. Βασίλειο Ζησιμόπουλο, Ιστορικό – Τραπεζικό, κ. Δημήτριο Μαντζουράτο, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κ. Κωνσταντίνο Ρόμπολα, Θεολόγο, κ. Νικόλαο Λουκά, Ταξίαρχο ε.α. – Θεολόγο και την ερίτιμο κ. Φωτεινή Καβάγια, Δασκάλα.

Η εν λόγω Επιτροπή θα συνεργαστεί με όλους τους τοπικούς φορείς για να καταρτίσει πρόγραμμα εκδηλώσεων για να τιμηθεί η επέτειος αυτή, που αποτελεί ορόσημο για την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και για ολόκληρο τον Ελληνισμό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων