06/08/2022 06/08/2022 Με τη συμπλήρωση 62 ετών από την οσιακή κοίμηση του αειμνήστου Γέροντος, αρχιμανδρίτου Αποστόλου Φαφούτη, κτίτορος του νέου Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου και Μεγάλου Ευεργέτου της πόλεως του Αγρινίου, αύριο, Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 θα τελεσθεί αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το καθιερωμένο ετήσιο ιερό μνημόσυνο στον νέο Ιερό Ναό του Πολιούχου Αγίου Χριστοφόρου, προεξάρχοντος...
06 Αυγούστου, 2022 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2022 - 9:54

Ιερό Μνημόσυνο μακαριστού Αρχιμανδρίτη Αποστόλου Φαφούτη

Διαδώστε:
Ιερό Μνημόσυνο μακαριστού Αρχιμανδρίτη Αποστόλου Φαφούτη

Με τη συμπλήρωση 62 ετών από την οσιακή κοίμηση του αειμνήστου Γέροντος, αρχιμανδρίτου Αποστόλου Φαφούτη, κτίτορος του νέου Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου και Μεγάλου Ευεργέτου της πόλεως του Αγρινίου, αύριο, Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 θα τελεσθεί αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το καθιερωμένο ετήσιο ιερό μνημόσυνο στον νέο Ιερό Ναό του Πολιούχου Αγίου Χριστοφόρου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και Τοποτηρητού της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Ιεροθέου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων