21/02/2023 21/02/2023 Στόχος αγνώστων ιερόσυλων έγινε η εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στο κοιμητήριο της κοινότητας Στενού στην Αιτωλοακαρνανία τις πρωινές ώρες του Σαββάτου. Οι δράστες τρύπωσαν στο ναό, παραβίασαν το παγκάρι αρπάζοντας όσα χρήματα περιείχε και έγιναν καπνός πριν από την πρωινή λειτουργία. Όταν έφτασαν ο ιεράς από διπλανό χωριό και οι κάτοικοι για να κάνουν μνημόσυνα...
21 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2023 - 16:35

Ιερόσυλοι άδειασαν το παγκάρι του Ι.Ν Αγ. Αθανασίου στην Αιτωλοακαρνανία

Διαδώστε:
Ιερόσυλοι άδειασαν το παγκάρι του Ι.Ν Αγ. Αθανασίου στην Αιτωλοακαρνανία

Στόχος αγνώστων ιερόσυλων έγινε η εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στο κοιμητήριο της κοινότητας Στενού στην Αιτωλοακαρνανία τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Οι δράστες τρύπωσαν στο ναό, παραβίασαν το παγκάρι αρπάζοντας όσα χρήματα περιείχε και έγιναν καπνός πριν από την πρωινή λειτουργία.

Όταν έφτασαν ο ιεράς από διπλανό χωριό και οι κάτοικοι για να κάνουν μνημόσυνα των δικών τους και τρισάγιο στους τάφους, καθώς ήταν Ψυχοσάββατο, αντίκρισαν το παγκάρι παραβιασμένο και ειδοποίησαν την αστυνομία που διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων