03/02/2023 03/02/2023 Το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου επισκέφθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός για να ευλογήσει την Βασιλόπιττα του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Γερασίμου Μαλούση. Κατά τον χαιρετισμό του προς τους Δικαστικούς, τους Άρχοντες, τους Υπαλλήλους των Δικαστηρίων και όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση...
03 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:07
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2023 - 21:12

Κοπή Βασιλόπιτας στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου και στα Δ.Ι.Ε.Κ. και Σ.Δ.Ε. Μεσολογγίου

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου και στα Δ.Ι.Ε.Κ. και Σ.Δ.Ε. Μεσολογγίου

Το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου επισκέφθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός για να ευλογήσει την Βασιλόπιττα του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Γερασίμου Μαλούση.

Κατά τον χαιρετισμό του προς τους Δικαστικούς, τους Άρχοντες, τους Υπαλλήλους των Δικαστηρίων και όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη και υπομονή. Αναφέρθηκε στον ρόλο των δικαστικών υπαλλήλων, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα νευραλγικός, καθώς σε συνεργασία με τις δικαστικές αρχές και τους δικηγόρους συντελούν στην εύρυθμη λειτουργία του Δικαστικού Μεγάρου και ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την πρόσκληση να παραστεί στην όμορφη αυτή εκδήλωση.

Το απόγευμα ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός ευλόγησε την βασιλόπιττα του Δημοσίου ΙΕΚ Μεσολογγίου και του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Μεσολογγίου παρουσία του Δημάρχου Ι. Π. Μεσολογγίου, Βουλευτών, Πολιτευτών, των Διευθυντών των δύο Σχολών, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών.

Κατά την σύντομη προσφώνησή μίλησε για τον όρο «στοχευμένη εκπαίδευση», τονίζοντας ότι η εκπαίδευση που παρέχουν οι δύο αυτές Σχολές στοχεύει στην επαγγελματική κατάρτιση, αλλά και στην επαγγελματική αποκατάσταση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Συνεχάρη τους Διευθυντές και τους Καθηγητές και όσους συμβάλλουν στην ανάπτυξη των δύο αυτών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων κάνοντας το αγαθό της μάθησης να μην είναι ζητούμενο, αλλά να είναι δεδομένο για όλους τους ανθρώπους.

  

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων