13/12/2019 13/12/2019 Συνάντηση  Σχολής Γονέων της Ι. Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας θα πραγματοποιηθεί μέσα σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα την ερχόμενη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 το απόγευμα, στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου. Ομιλητής θα είναι ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής της Παναγίας Χρυσοπηγής Αττικής, αρχιμανδρίτης. Εφραίμ Παναούσης με θέμα “Μια Φάτνη στο σπίτι μας”. Την...
13 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2019 - 13:01

“Μια Φάτνη στο σπίτι μας”: Ομιλία στο Αγρίνιο από τον Αρχιμ. Εφραίμ Παναούση

Διαδώστε:
“Μια  Φάτνη στο σπίτι μας”: Ομιλία στο Αγρίνιο από τον Αρχιμ. Εφραίμ Παναούση

Συνάντηση  Σχολής Γονέων της Ι. Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας θα πραγματοποιηθεί μέσα σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα την ερχόμενη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 το απόγευμα, στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Ομιλητής θα είναι ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής της Παναγίας Χρυσοπηγής Αττικής, αρχιμανδρίτης. Εφραίμ Παναούσης με θέμα “Μια Φάτνη στο σπίτι μας”.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια η παιδική χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, υπό την διεύθυνση της δ. Μαρίας Καντάνη.
Ο πανοσιολογιώτατος αρχιμ. Εφραίμ Παναούσης είναι Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στο Πολυδένδρι Αττικής. Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποιεί εκπομπές στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας από της ιδρύσεώς του έως σήμερα, ενώ ασχολείται και με την συγγραφή και την έκδοση παιδικών βιβλίων. Επίσης δραστηριοποιείται στην Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο κατηχητικό έργο της αδελφότητος Παναγίας Χρυσοπηγής και στο Ιεραποστολικό έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουγκάντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων