03/02/2021 03/02/2021 Την ερχομένη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου θα τελεσθεί ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας Θεοκλήτου και πάντων των Αρχιερέων των αρχιερατευσάντων στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Των ιερών ακολουθιών θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, ο οποίος...
03 Φεβρουαρίου, 2021 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2021 - 21:39

Μνημόσυνο Μητροπολιτών Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Μνημόσυνο Μητροπολιτών Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Την ερχομένη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου θα τελεσθεί ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας Θεοκλήτου και πάντων των Αρχιερέων των αρχιερατευσάντων στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Των ιερών ακολουθιών θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, ο οποίος εξ αφορμής της ημέρας κοιμήσεως (+12/02/2007) του μακαριστού προκατόχου του, κυρού Θεοκλήτου, θέλει να τιμήσει και να προβάλλει και τα πρόσωπα των αοιδίμων αρχιερέων. Όλοι τους αγωνίσθηκαν για την πνευματική καλλιέργεια των χριστιανών της τοπικής Εκκλησίας και κατέλειπαν σημαντικό πνευματικό, ποιμαντικό και κοινωνικό έργο για την εποχή που ο καθένας έζησε και εποίμανε τον θρόνο της τοπικής Εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων