10/10/2023 10/10/2023 Μετά από αρκετά χρόνια το σύνολο της διαδικτυακής παρουσίας της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας αλλάζει και αναβαθμίζεται ριζικά. Δημιουργήθηκαν οι επίσημοι λογαριασμοί της Ιεράς Μητρόπολης στο Facebook «Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας» και στο Instagram mitropoli_aitolias_akarnanias και πλέον δόθηκε στη δημοσιότητα η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα στην διεύθυνση www.imaa.gr. Στον ιστοχώρο αυτό παρουσιάζονται χρήσιμες πληροφορίες...
10 Οκτωβρίου, 2023 - 12:59
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2023 - 13:01

Νέα ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Νέα ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Μετά από αρκετά χρόνια το σύνολο της διαδικτυακής παρουσίας της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας αλλάζει και αναβαθμίζεται ριζικά.

Δημιουργήθηκαν οι επίσημοι λογαριασμοί της Ιεράς Μητρόπολης στο Facebook «Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας» και στο Instagram mitropoli_aitolias_akarnanias και πλέον δόθηκε στη δημοσιότητα η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα στην διεύθυνση www.imaa.gr.

Στον ιστοχώρο αυτό παρουσιάζονται χρήσιμες πληροφορίες για όλη τη μητροπολιτική περιφέρεια, ομιλίες, ποιμαντικές πληροφορίες, θέματα κατήχησης, πνευματικής διακονίας και φιλανθρωπικού έργου και δίδονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες στον αναγνώστη για το έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Η ιστοσελίδα ανανεώνεται συνεχώς με τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις που εκδίδει η Ιερά Μητρόπολη. Υπεύθυνος του διαδικτύου της Ιεράς Μητροπόλεως είναι ο πρωτοπρ. Σπυρίδων Ιωάννου, Αρχιερατικός Επίτροπος Παραβόλας και Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου στο Αγρίνιο. Για οποιαδήποτε είδηση που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας ή παρατήρηση, προβλήματα και θέματα που αφορούν μόνον την ιστοσελίδα και τα κοινωνικά δίκτυα μπορείτε να επικοινωνείτε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων