21/03/2023 21/03/2023 Την συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα που πραγματοποιούν οι φοιτητές των τμημάτων της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών που βρίσκονται στην Αιτωλοακαρνανία, εκφράζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός. Ως Επίσκοπος και Πνευματικός Πατέρας της τοπικής Εκκλησίας αμέσως μόλις ενημερώθηκε για τις κινητοποιήσεις των φοιτητών, αναφορικά με την διεκδίκηση της αναγνώρισης των πτυχίων...
21 Μαρτίου, 2023 - 12:53

Ο Αιτωλίας Δαμασκηνός στο πλευρό των φοιτητών της Γεωπονικής Σχολής

Διαδώστε:
Ο Αιτωλίας Δαμασκηνός στο πλευρό των φοιτητών της Γεωπονικής Σχολής

Την συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα που πραγματοποιούν οι φοιτητές των τμημάτων της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών που βρίσκονται στην Αιτωλοακαρνανία, εκφράζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Ως Επίσκοπος και Πνευματικός Πατέρας της τοπικής Εκκλησίας αμέσως μόλις ενημερώθηκε για τις κινητοποιήσεις των φοιτητών, αναφορικά με την διεκδίκηση της αναγνώρισης των πτυχίων τους, την έκδοση των επαγγελματικών δικαιωμάτων τους και το δικαίωμα εγγραφής τους στο ΓΕΩΤΕΕ εξέφρασε την πλήρη κατανόηση του αγώνα τους και της αγωνίας τους, σχετικά με το επαγγελματικό τους μέλλον.

Παρακαλεί τους αρμόδιους κρατικούς φορείς να ανταποκριθούν θετικά στα αιτήματα των φοιτητών, δίδοντας άμεση λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει. Εκτός από το αυτονόητο δίκαιο των φοιτητικών αιτημάτων η περαιτέρω απαξίωση των Τμημάτων της Γεωπονικής Σχολής στην Αιτωλοακαρνανία θα οδηγήσει σε μαρασμό και εν τέλει σε κλείσιμο των Σχολών με ολέθριες συνέπειες για την τοπική κοινωνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων