24/11/2023 07/01/2024 Σε κλίμα χαράς και με κάθε επισημότητα, όπως ορίζεται από το σχετικό πρωτόκολλο, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 η Ορκωμοσία των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών στο Στρατόπεδο «ΑΝΤ/ΓΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ», στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου. Η ορκωμοσία αυτή είναι η πρώτη, μετά από πέντε χρόνια αναστολής λειτουργίας της Μονάδος ως Κέντρου Εκπαιδεύσεως. Της Τελετής προέστη ο...
24 Νοεμβρίου, 2023 - 16:13
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2024 - 23:41

Ο Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός όρκισε νεοσυλλέκτους οπλίτες στο ιστορικό στρατόπεδο Μεσολογγίου

Διαδώστε:
Ο Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός όρκισε νεοσυλλέκτους οπλίτες στο ιστορικό στρατόπεδο Μεσολογγίου

Σε κλίμα χαράς και με κάθε επισημότητα, όπως ορίζεται από το σχετικό πρωτόκολλο, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 η Ορκωμοσία των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών στο Στρατόπεδο «ΑΝΤ/ΓΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ», στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

Η ορκωμοσία αυτή είναι η πρώτη, μετά από πέντε χρόνια αναστολής λειτουργίας της Μονάδος ως Κέντρου Εκπαιδεύσεως.

Της Τελετής προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητή του 2/39 Σ.Ε. «ΣΧΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ», Συνταγματάρχου (ΠΖ) Παντελεήμονος Μπερτσιά.

Παρέστησαν ο Διοικητής της ΔΙΚΕ (ΙV ΜΠ), Υπτγος κ. Ιωάννης Δημητρέλλος, ως εκπρόσωπος του κ. Α/ΓΕΣ, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κώστας Λύρος, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, των Δημοτικών και των Τοπικών Αρχών, καθώς και οικείοι των Νεοσυλλέκτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων