08/03/2023 08/03/2023 Στη έγκριση του διορισμού του Αρχιμανδρίτη Θεοκλήτου Ράπτη ως Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας προέβη κατά τη συνεδρίασή της για το μήνα Μάρτιο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ο νέος Πρωτοσύγκελλος διαδέχεται τον Αρχιμανδρίτη Επιφάνιο Καραγεώργο ο οποίος μετά την παραίτηση την οποία υπέβαλε από την θέση του ανήκει πλέον...
08 Μαρτίου, 2023 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2023 - 13:29

Ο Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Ράπτης νέος Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Ο Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Ράπτης νέος Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Στη έγκριση του διορισμού του Αρχιμανδρίτη Θεοκλήτου Ράπτη ως Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας προέβη κατά τη συνεδρίασή της για το μήνα Μάρτιο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο νέος Πρωτοσύγκελλος διαδέχεται τον Αρχιμανδρίτη Επιφάνιο Καραγεώργο ο οποίος μετά την παραίτηση την οποία υπέβαλε από την θέση του ανήκει πλέον στον κλήρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 

Ο νέος Πρωτοσύγκελλος είχε μιλήσει πρόσφατα στην pemptousia.tv και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο στο πλαίσιο αφιερώματος για τον βίο και τη δράση του Αγίου Καλλινίκου, Επισκόπου Εδέσσης.

Πατήστε για να δείτε το σχετικό βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων