07/02/2023 07/02/2023 Τον Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Πύραρχο Χαραλάμπη Παλουκτσόγλου, συνοδευόμενο από τον Διοικητή Π.Υ. Μεσολογγίου Αντιπύραρχο Παναγιώτη Στούμπο δέχθηκε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου. Οι δύο Διοικητές εξέφρασαν τις ευχές τους στον Σεβασμιώτατο κ. Δαμασκηνό, καθώς είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη, μετά την ενθρόνισή...
07 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2023 - 15:36

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας υποδέχθηκε τους Διοικητές ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας και Π.Υ. Μεσολογγίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας υποδέχθηκε τους Διοικητές ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας και Π.Υ. Μεσολογγίου

Τον Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Πύραρχο Χαραλάμπη Παλουκτσόγλου, συνοδευόμενο από τον Διοικητή Π.Υ. Μεσολογγίου Αντιπύραρχο Παναγιώτη Στούμπο δέχθηκε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου.

Οι δύο Διοικητές εξέφρασαν τις ευχές τους στον Σεβασμιώτατο κ. Δαμασκηνό, καθώς είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη, μετά την ενθρόνισή του και του επέδωσαν τιμητική πλακέτα.

Ο κ. Παλουκτσόγλου ενημέρωσε τον Μητροπολίτη για την μετάθεσή του στις Π.Υ. Θεσσαλονίκης και ζήτησε την αρχιερατική του ευχή και ευλογία.

Ο Σεβασμιώτατος τον ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα συνεργασία και για όσα προσέφερε στην περιοχή κατά την θητεία του και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων