12/02/2024 12/02/2024 Με ομιλητή τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (π. Λίβυο) συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο. Την ερχόμενη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00’ στο Αγρίνιο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αγρινίου (Διεύθυνση: Παπαστράτου 53 και Σμύρνης, 1ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Σχολής...
12 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2024 - 13:21

Ο π. Λίβυος ομιλητής στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Ο π. Λίβυος ομιλητής στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Με ομιλητή τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (π. Λίβυο) συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο.

Την ερχόμενη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00’ στο Αγρίνιο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αγρινίου (Διεύθυνση: Παπαστράτου 53 και Σμύρνης, 1ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Σχολής Γονέων με θέμα: «Άλλο θλίψη και άλλο μετάνοια. Τί είναι και τί δεν είναι μετάνοια στην Εκκλησία».

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00’ ο π. Χαράλαμπος θα μιλήσει στην Σχολή Γονέων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κτιρίου «Χρυσόγελου» (Διεύθυνση: Φρειδερίκου Κατάσου και Μακρή) με θέμα: «Τα μυστήρια του Αγίου Πορφυρίου. Η τέχνη της “κατά Χριστώ” ζωής».

Τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει διάλογος με τους γονείς, ενώ υπενθυμίζεται, ότι κατά την διάρκεια των συναντήσεων η Ιερά Μητρόπολη για να διευκολύνει την συμμετοχή των νέων γονέων προσφέρει την δυνατότητα δωρεάν απασχόλησης των παιδιών από ειδικούς παιδαγωγούς σε γειτονικούς χώρους ΚΔΑΠ.

Ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο Κρήτης. Φοίτησε στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης και μετέπειτα στην Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μελέτησε με ιδιαίτερη αγάπη και επιμέλεια θεολογία και ψυχολογία. Ασχολήθηκε με τις νέες μορφές πληροφοριακής επικοινωνίας, ιδιαιτέρως με το blogging, δημιουργώντας πολλά ιστολόγια με σημαντικότερο το “π.Λίβυος”. Σήμερα ζει στην νότια Κρήτη, στο χωριό Πύργος Μονοφατσίου, και είναι Εφημέριος στην Ενορία της Αγίας Ειρήνης Πύργου, όπου αναπτύσσει δραστηριότητες γύρω από την ποιμαντική προσέγγιση του σύγχρονου ανθρώπου και συγκεκριμένα των νέων Είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων