04/10/2019 04/10/2019 Με λαμπρότητα πανηγύρισε ο ενοριακός Ιερός Ναός του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Χρυσοβέργι Μεσολογγίου. Ανήμερα της εορτής, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, το πρωί, τελέσθηκε η ακολουθία του Όρθρου και στην συνέχεια η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία κατά την οποία ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ. Κοσμάς. Στο τέλος...
04 Οκτωβρίου, 2019 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2019 - 13:42

Πανηγύρισε ο Ι.Ν. του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Χρυσοβέργι Μεσολογγίου

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ι.Ν. του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Χρυσοβέργι Μεσολογγίου

Με λαμπρότητα πανηγύρισε ο ενοριακός Ιερός Ναός του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Χρυσοβέργι Μεσολογγίου.

Ανήμερα της εορτής, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, το πρωί, τελέσθηκε η ακολουθία του Όρθρου και στην συνέχεια η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία κατά την οποία ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ. Κοσμάς.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Κοσμάς, απένειμε το οφφίκιο του οικονόμου στον εφημέριο της ενορίας π. Αχιλλέα Παναγιωτόπουλο τιμώντας τον για την ταπείνωση, την συνέπεια, την υπακοή του και την πολυετή πνευματική προσφορά του στην ενορία.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων