22/11/2021 22/11/2021 Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την πορεία της υγείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Ποιμενάρχης παραμένει στην οικία του, με ήπια τα συμπτώματα και με την καθοδήγηση των ιατρών. Αναλυτικά αναφέρει:  Η Ιερά Μητρόπολις ενημερώνει ότι ο...
22 Νοεμβρίου, 2021 - 8:11

Περί ασθενείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Περί ασθενείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την πορεία της υγείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Ποιμενάρχης παραμένει στην οικία του, με ήπια τα συμπτώματα και με την καθοδήγηση των ιατρών.

Αναλυτικά αναφέρει: 

Η Ιερά Μητρόπολις ενημερώνει ότι ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, κατόπιν ενδείξεων, υποβλήθηκε σε εξέταση (μοριακό τεστ) και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Μητροπολίτης παραμένει στην οικία του, με ήπια τα συμπτώματα και με την καθοδήγηση των ιατρών.

Ευχή όλων μας να είναι ταχεία η ανάρρωση του Σεβασμιωτάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων