06/02/2019 06/02/2019 Στην σχολή γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Πολυπολιτισμικότητα και άλλα νεοταξικά “εργαλεία” αποδόμησης. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχή Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:30’, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Σχολής Γονέων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του...
06 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:53

“Πολυπολιτισμικότητα και άλλα νεοταξικά “εργαλεία” αποδόμησης”

Διαδώστε:
“Πολυπολιτισμικότητα και άλλα νεοταξικά “εργαλεία” αποδόμησης”

Στην σχολή γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Πολυπολιτισμικότητα και άλλα νεοταξικά “εργαλεία” αποδόμησης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχή Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:30’, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Σχολής Γονέων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως (οδός Κανάτα 2 και Γ. Χονδρού).

Θα μιλήσει ο οσιολογιώτατος μοναχός Αρσένιος Βλιαγκόφτης, αδελφός της Ιεράς Μονής Οσίου Αρσενίου Χαλκιδικής, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Πολυπολιτισμικότητα και άλλα νεοταξικά “εργαλεία” αποδόμησης».

 

Ο π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης γεννήθηκε το 1956 στην Κοζάνη. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής και της Θεολογικής Σχολής και Διδάκτωρ Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αφού εργάσθηκε ως επιστημονικός συνεργάτης αρχικά στη Φιλοσοφική Σχολή (1981-1984) και μετά στη Θεολογική Σχολή Α.Π.Θ. (1984-1987), από το 1987 ακολούθησε την οδό του μοναχισμού και εγκαταβιώνει στην Ιερά Μονή Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου Χαλκιδικής. Από το 1991 ορίσθηκε εντεταλμένος της Ιεράς Μητροπόλεως Κασσανδρείας για θέματα αιρέσεων. Έχει λάβει μέρος, από τότε μέχρι σήμερα, σε όλες τις Πανορθόδοξες Συνδιασκέψεις, που συγκαλούνται ετησίως, για την αντιμετώπιση των αιρέσεων. Σε πολλές από αυτές ως εισηγητής. Έχει γράψει βιβλία και άρθρα για τα θέματα αυτά και έχει πραγματοποιήσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ομιλίες και ραδιοφωνικές ή τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Συμβουλίου της «Πανελληνίου Ενώσεως Γονέων», που είχε ιδρύσει ο μακαριστός π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος για την αντιμετώπιση των αιρέσεων. Επίσης Πρόεδρος του Πνευματικού Συμβουλίου της αντιστοίχου Ενώσεως στη Βόρειο Ελλάδα με τον τίτλο «Πρωτοβουλία Γονέων Βορείου Ελλάδος». Είναι Σύμβουλος εκδόσεως του περιοδικού «Παρακαταθήκη», που στοχεύει στη διατήρηση και προβολή της Ελληνορθοδόξου παραδόσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων