24/06/2021 24/06/2021 Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας σχετικά με αναστάτωση που έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία για τη σύλληψη ενός Ιερέα από τις Αστυνομικές αρχές και αναφέρει ότι ο Ιερέας με εντολή του Μητροπολίτη τίθεται σε διαθεσιμότητα επ’ αόριστον. Δείτε την ανακοίνωση: Σχετικά με την αναστάτωση που έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου...
24 Ιουνίου, 2021 - 16:37

Σε διαθεσιμότητα επ’ αόριστον Ιερέας της Μητρόπολης Αιτωλίας

Διαδώστε:
Σε διαθεσιμότητα επ’ αόριστον Ιερέας της Μητρόπολης Αιτωλίας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας σχετικά με αναστάτωση που έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία για τη σύλληψη ενός Ιερέα από τις Αστυνομικές αρχές και αναφέρει ότι ο Ιερέας με εντολή του Μητροπολίτη τίθεται σε διαθεσιμότητα επ’ αόριστον.

Δείτε την ανακοίνωση:

Σχετικά με την αναστάτωση που έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου μετά το γεγονός τ ης συλλήψεως ιερέως από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές, σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, ενημερώνουμε ότι με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, ο ιερέας τίθεται σε διαθεσιμότητα επ’ αόριστον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων