14/10/2022 14/10/2022 Στον περικαλλή και μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, στον οποίο υπηρέτησε ως Προϊστάμενος επί 20 ολόκληρα χρόνια, θα λειτουργήσει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου ο νεοχειροτονηθείς Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, τέως Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς Δημητριάδος και Αλμυρού. Κατ’ αυτήν, θα δεχθεί τις ευχές του ευλαβούς λαού της ενορίας, ως και...
14 Οκτωβρίου, 2022 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2022 - 9:28

Στην Ανάληψη του Βόλου ο νέος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός

Διαδώστε:
Στην Ανάληψη του Βόλου ο νέος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός

Στον περικαλλή και μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, στον οποίο υπηρέτησε ως Προϊστάμενος επί 20 ολόκληρα χρόνια, θα λειτουργήσει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου ο νεοχειροτονηθείς Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, τέως Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς Δημητριάδος και Αλμυρού.

Κατ’ αυτήν, θα δεχθεί τις ευχές του ευλαβούς λαού της ενορίας, ως και των στελεχών του Ναού, Κληρικών και λαϊκών, με τους οποίους συνεργάστηκε αγαστώς, τα προηγούμενα χρόνια, επιτελώντας έργο θαυμαστό, στον πνευματικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό τομέα, ως και στην ποιμαντική των νέων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος παραχώρησε την Τετάρτη την πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή και χειροτονία του στον Pemptousia FM και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο.

Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε τα όσα ανέφερε. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων