27/10/2022 27/10/2022 Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος. Ο Δήμαρχος μετά και τη δημόσια επιστολή συγχαρητηρίων, προ ημερών, είχε την ευκαιρία να συγχαρεί και δια ζώσης το νέο Ιεράρχη, ευχόμενος καλή επιτυχία στο ποιμαντικό έργο του, ως επικεφαλής της ιστορικής Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Στην...
27 Οκτωβρίου, 2022 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2022 - 21:16

Συνάντηση Μητροπολίτη Αιτωλίας Δαμασκηνού με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Αιτωλίας Δαμασκηνού με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.

Ο Δήμαρχος μετά και τη δημόσια επιστολή συγχαρητηρίων, προ ημερών, είχε την ευκαιρία να συγχαρεί και δια ζώσης το νέο Ιεράρχη, ευχόμενος καλή επιτυχία στο ποιμαντικό έργο του, ως επικεφαλής της ιστορικής Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προετοιμασία της Ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη αλλά και άλλα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία, διαβεβαιώνοντας ο Κώστας Λύρος τον Σεβασμιώτατο ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθειά του, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων