10/11/2022 09/11/2022 Σύσκεψη για την Ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού συγκάλεσε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου. Στην σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Μαρία Σαλμά, ο Δήμαρχος...
10 Νοεμβρίου, 2022 - 8:39
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2022 - 14:24

Σύσκεψη για την Ενθρόνιση του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Σύσκεψη για την Ενθρόνιση  του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Σύσκεψη για την Ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού συγκάλεσε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Μαρία Σαλμά, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Κωνσταντίνος Λύρος, εκπρόσωποι του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, της Αστυνομικής Διευθύνσεως Αιτωλίας, της Τροχαίας και συνεργάτες των ανωτέρω φορέων.

Νωρίτερα είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ο οποίος του προσέφερε πίνακα ζωγραφικής με ένα τοπίο από την Λιμνοθάλασσα εις ανάμνηση της εντεκάμηνης Τοποτηρητείας του.

Υπενθυμίζεται ότι η Υποδοχή και η Ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου θα πραγματοποιηθούν στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και στο Αγρίνιο το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

Διαβάστε επίσης: 

Η Διαβεβαίωση και η Ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού (πρόγραμμα)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων