24/12/2019 24/12/2019 Με παιδικές φωνές πλημμύρισαν τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας σήμερα, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, καθώς από το πρωί, μικροί και μεγάλοι, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά για να ψάλλουν τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων. Τον Μητροπολίτη επισκέφθηκαν αντιπροσωπεία στρατιωτών του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, η Φιλαρμονική του Δήμου...
24 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:01

Τα κάλαντα ήχησαν σήμερα στην Ι. Μητρόπολη Αιτωλίας

Διαδώστε:
Τα κάλαντα ήχησαν σήμερα στην Ι. Μητρόπολη Αιτωλίας

Με παιδικές φωνές πλημμύρισαν τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας σήμερα, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, καθώς από το πρωί, μικροί και μεγάλοι, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά για να ψάλλουν τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων.


Τον Μητροπολίτη επισκέφθηκαν αντιπροσωπεία στρατιωτών του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, η Φιλαρμονική του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, η Φιλαρμονική της Ιεράς Πόλεως «Ιωσήφ Ρωγών», η χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Μεσολογγίου «Αρχιδιάκονος Άνθιμος», η χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Μεσολογγίου «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης», νέοι της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου, καθώς και πάρα πολλά παιδιά, που έψαλλαν τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.


Ο Σεβασμιώτατος, με πολλή χαρά και αγάπη ευχαρίστησε όλους όσους τον επισκέφθηκαν και τους ευχήθηκε καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και δύναμη στο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων