14/06/2023 14/06/2023 Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και το τεσσαρακονθήμερο Αρχιερατικό Μνημόσυνο του μακαριστού Επισκόπου Αρίστης κυρού Βασιλείου θα τελεσθέι το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεσαρίστης Μακρυνείας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλαδελφείας κ. Μελίτωνος και συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού. Από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας παρακαλούνται οι Χριστιανοί...
14 Ιουνίου, 2023 - 14:32
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2023 - 14:15

Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο μακαριστού Επισκόπου Αρίστης Βασιλείου

Διαδώστε:
Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο μακαριστού Επισκόπου Αρίστης Βασιλείου

Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και το τεσσαρακονθήμερο Αρχιερατικό Μνημόσυνο του μακαριστού Επισκόπου Αρίστης κυρού Βασιλείου θα τελεσθέι το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεσαρίστης Μακρυνείας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλαδελφείας κ. Μελίτωνος και συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού.

Από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας παρακαλούνται οι Χριστιανοί να προσέλθουν να συμπροσευχηθούμε για την ανάπαυση του Μακαριστού Επισκόπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων