06/02/2020 06/02/2020 Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, ο Σύλλογος Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας “ΑΡΧΙΔΙΑΚΟΝΟΣ ΑΝΘΙΜΟΣ” με έδρα το Μεσολόγγι, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Κοσμά, σε εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στον Πρωτοψάλτη Μεσολογγίου κ. Γιάννη Δασκαλάκη και την 50ετή παρουσία του στα ιερά αναλόγια. Ο Σεβ. Μητροπολίτης επέδωσε το...
06 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2020 - 10:01

Τιμητική εκδήλωση για τον Πρωτοψάλτη κ. Γιάννη Δασκαλάκη

Διαδώστε:
Τιμητική εκδήλωση για τον Πρωτοψάλτη κ. Γιάννη Δασκαλάκη

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, ο Σύλλογος Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας “ΑΡΧΙΔΙΑΚΟΝΟΣ ΑΝΘΙΜΟΣ” με έδρα το Μεσολόγγι, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Κοσμά, σε εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στον Πρωτοψάλτη Μεσολογγίου κ. Γιάννη Δασκαλάκη και την 50ετή παρουσία του στα ιερά αναλόγια. Ο Σεβ. Μητροπολίτης επέδωσε το τιμητικό δίπλωμα και την αναμνηστική πλακέτα της Σχολής στον κ. Δασκαλάκη.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων