02/06/2021 02/06/2021 Πολύ καλύτερη είναι πλέον η πρόσβαση στον Άγιο Νικόλαο τον Κρεμαστό μετά τις επεμβάσεις του Δήμου Ιέρας Πόλεως Μεσολογγίου, όπως ανακοινώθηκε εκ του ιδίου του Δήμου. «Το μοναδικό θρησκευτικό μας μνημείο, που είχε αναδειχθεί χάρη στις προσπάθειες εθελοντών, πλέον θα αναδειχθεί περισσότερο. Τις προηγούμενες ημέρες, ο Δήμος, υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Δ.Ε. Αιτωλικού Χρήστου...
02 Ιουνίου, 2021 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2021 - 16:21

Βελτιώθηκε η πρόσβαση προς τον Άγιο Νικόλαο Κρεμαστό

Διαδώστε:
Βελτιώθηκε η πρόσβαση προς τον Άγιο Νικόλαο Κρεμαστό

Πολύ καλύτερη είναι πλέον η πρόσβαση στον Άγιο Νικόλαο τον Κρεμαστό μετά τις επεμβάσεις του Δήμου Ιέρας Πόλεως Μεσολογγίου, όπως ανακοινώθηκε εκ του ιδίου του Δήμου.

«Το μοναδικό θρησκευτικό μας μνημείο, που είχε αναδειχθεί χάρη στις προσπάθειες εθελοντών, πλέον θα αναδειχθεί περισσότερο. Τις προηγούμενες ημέρες, ο Δήμος, υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Δ.Ε. Αιτωλικού Χρήστου Μασαούτη, έριξε τσιμέντο στα πιο επικίνδυνα σημεία του δρόμου, αλλά και γυψόχωμα στα υπόλοιπα. Έτσι, λύνονται σε ένα μεγάλο βαθμό χρόνια προβλήματα με τις προσπάθειες βέβαια να συνεχίζονται. Το ξωκκλήσι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται μέσα σε σπήλαιο και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον θα γιορτάσει μόνο για φέτος στις 4 και 5 Ιουνίου».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων